tauluvihreaR1C1

Elvi ja Pauli Lappalaisen Sukuseura ry

tauluvihreaR1C3

Tervetuloa Elvi ja Pauli Lappalaisen Sukuseura ry:n kotisivulle.

Sukuseura tulee lähiaikoina päivittämään sukututkimukset. Ilmoita oheisella lomakkeella vuoden 2003 jälkeen tapahtuneet muutokset.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa uusia tietoja sukututkimukseeni.

Lähtöhenkilönä olet sinä, jonka nimi jo löytyy listoiltani.

Omat tietoni:
synt.aika:
Ammatti:

Puolisoksi merkitään myös avoliitossa elävät ja heidän yhteiset lapsensa.
1. Puoliso:

Puhelin: :
sähköposti: :
kotisivut:

Kesäkuussa 1999 Turussa perustettiin teollisuusneuvos Pauli Lappalaisen aloitteesta Elvi ja Pauli Lappalaisen Sukuseura ry. Sukuseuran sääntöjen mukaan sen jäseniksi voivat liittyä sekä Pauli Lappalaisen että Elvi Lappalaisen isovanhempien jälkeläiset ja näiden puolisot. Sukuseuraan kuuluu siten neljä eri sukua, nimittäin Lappalaiset, Kotilat, Linnamäet ja Holmroosit. Graafiset sukutaulut

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää em. sukujen vaiheita, vaalia sukujen perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi sukuseura järjestää mm. sukukokouksia, kerää ja arkistoi suvun jäseniä koskevaa tietoa sekä harjoittaa sukua ja sen tutkimusta käsittelevää julkaisutoimintaa.

Pauli Lappalainen kertoo sukuseuran perustamisesta näin: ”Koska lähisuvun piirissä oli vuosien mittaan muotoutunut tiivis yhteydenpito kesäjuhlien muodossa, syntyi ajatus viedä sukuharrastusta vielä pitemmälle. Päätimme laajentaa sukupiiriä ja perustaa Elvi ja Pauli Lappalaisen Sukuseuran, johon voivat kuulua kaikki sekä vaimoni että minun isovanhempien jälkeläiset. Sukuseuran tarkoituksena on yhdistää suvun jäseniä, vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja keskinäistä auttamisen henkeä sekä edesauttaa koko joukkueen pyrkimyksiä. Eräs sukuseuran tärkeimpiä tehtäviä on sukutiedon kartuttaminen ja sen toimittaminen jäsenten ulottuville.”

tauluvihreaR3C1

tauluvihreaR3C3

[Aloitussivu] [Ajankohtaista] [Sukuseura] [Sukututkimus] [Julkaisuja] [Yhteystiedot] [Kotisivun tekijät] [Täydennyslomake]